Da somaliske pirater kapret et Iransk skip den 21. august 2008 førte det til at minst 16 pirater døde. En kilde hevder at skipet var lastet med mange tonn radioaktivt støv og at hensikten var å sprenge skipet nær Israels kyst og la dominerende vinder føre støvet inn over Israel. Mere

 

Radioaktivt angrep på Israel avverget: Skitten bombe

Fakta om IsraelBarack Hussein Obama - en fiende av Guds Israel?

Han mener staten Israel skal beholdes (altså ikke utslettes - helt?). Han støtter at barnets hjerne suges ut av hodet under fødsel etter at resten av kroppen er kommet ut (etter mislykket abort og under graviditetens siste 6 måneder). mere Første gang jeg hørte Obama tale, merket jeg hans sterke suggerende evner. Forførende ånder virker gjennom han, så naive kristne blir lurt.
Behøver vi frykte Obama? Han er ikke så farlig, for USA mister sin førerstilling.  Se profeten Joel 3,7.

Aldri mer Masada!

Festningen Masada er et monument over Romerrikets nedslakting av  over 1 million jøder under oppstanden i ca. år 70. Samtidig er Masada en påminnelse om bortførelsen fra Israel - diasporaen - hvordan jødene ble spredt rundt i verden. På denne bakgrunn er det lett å forstå at jødene må ha sin egen stat og sitt eget militære forsvar. Se eiendomsretten.

Bildet viser angrepsveien opp til festningen, sett ovenfra.

Israel er på størrelse med Vestfold fylke, og med 7 millioner innbyggere. Araberstatene har over 600 ganger så stort landareal og ca. 50 ganger så stor befolkning. Kilde. Israel er 470 km langt og bare 135 km bredt på det bredeste.


Andre fakta

  1. -I Hitlers utryddelsesleire døde 6 millioner jøder.

  2. -Dette "menneskeoffer" ga støtet til opprettelse av staten Israel i 1948.


Eiendomsrett til landet

Påstandene om at Israel har okkupert områdene vest for Jordan (Vestbredden, eller Judea og Samaria), er en løgn. Vestbredden er i følge internasjonal rett en del av Israel, og er egentlig ulovlig okkupert av palestina-arabere.

Les Harald Hæreids artikkel i Aftenposten - se eiendomsretten.